Balanscoach voor vrouwen

Kom in rustiger vaarwater

Heb je pijn aan je knie? Dan ga je naar de fysiotherapeut. En zie je niet meer goed? Dan helpt een opticien je verder. Maar bij wie kunnen vrouwen terecht als ze wel wat meer rust en regelmaat in hun leven kunnen gebruiken? Het antwoord is de balanscoach!

Diensten

Moeders met schoolgaande kinderen, vrouwen die carrière maken of dames die mantelzorg verlenen; ze kunnen gebruik maken van Anouks diensten als ze in rustiger vaarwater terecht willen komen. “Vrouwen vinden het vaak moeilijk om tijd vrij te maken voor zichzelf en trekken over het algemeen pas aan de bel als het écht niet meer gaat. Ze houden enorm veel ballen in de lucht en rennen zichzelf daar vaak bij voorbij. Ik bied verschillende diensten aan, bijvoorbeeld 1 op 1 begeleiding, workshops, groepssessies of online coaching. Allemaal om je balans terug te vinden. Want patiënten, ouders, klanten, kinderen of leerlingen hebben niets aan een uitgebluste moeder, collega, juf of verzorger.”

Klanten van de Balanscoach waarderen vooral de vertrouwensband en het systematisch werken; van hoofd naar hart naar handen. Eerst komt ratio; inzicht in je eigen leven. ‘Wat voor gedachtes heb je over je huidige situatie?’ Vervolgens volgt gevoel. ‘Wat wil je zelf nou eigenlijk?’ Als laatste ga je daadwerkelijk aan de slag. Je maakt andere keuzes, verandert je ritme of routine en communiceert anders naar je omgeving. Als vrouwen eenmaal het heft in eigen hand nemen komt de verandering vanzelf. Hun korte lontje verdwijnt als sneeuw voor de zon, fysieke klachten verminderen en ze worden weer die vrolijke mama, gepassioneerde partner of gedreven collega.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl