Eenvoudig verse maaltijden bij u thuis

Houdt u van vers, voedzaam en gemak, maar heeft u het te druk of bent u niet in staat om zelf te koken? Onze maaltijdservice bezorgt gemakkelijk en de meest verse maaltijden gratis bij u thuis.

Gezond in een handomdraai

Geen boodschappenlijstjes, niet meer winkelen in volle supermarkten, maar u geniet wel van heerlijke voedzame en verse maaltijden. Elke week is er keuze uit ruim 75 maaltijden, die afgestemd zijn op het seizoen. Deze maaltijden kunt u allemaal vinden in de online webshop. Daarnaast zijn de maaltijden gecontroleerd door diëtisten en voldoen aan de eisen van het voedingscentrum. Heeft u dieetwensen? Geen probleem! In het assortiment zijn zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden opgenomen. Met het uitgebreide assortiment ondekt u gegarandeerd maaltijden die u lekker vindt.

Maaltijdservice proberen?

Wilt u de culinaire gemakken van Groene Kruis Maaltijdservice proberen? Voor slechts €15 ontvangt u vrijblijvend een proefpakket met vier hoofdgerechten. Woont u in Noord- of Midden-Limburg, dan wordt dit pakket gratis bij u thuisbezorgd.

Klant van de Maaltijdservice? Dan bezorgen we ook boodschappen!

Bent u niet (altijd) in de gelegenheid om zelf boodschappen te doen? Met De Boodschappenservice van De Maaltijdservice bestelt u eenvoudig uw dagelijkse benodigdheden en bezorgen zij de boodschappen gratis bij u thuis in combinatie met uw maaltijden aan huis. Bekijk hier het assortiment van De Boodschappenservice.

Exclusieve spaaractie en gratis gevulde boodschappentas

Speciaal voor leden van Groene Kruis is er een aantrekkelijke spaaractie. Bij uw eerste bestelling ontvangt u een spaarkaart. Bij bestelling van elke hoofdmaaltijd krijgt u één stempel. Na 28 hoofdmaaltijden heeft u een volle spaarkaart. Met één of meerdere volle spaarkaarten kunt u leuke cadeaus uitkiezen. Wanneer u voor het eerst één of meerdere spaarkaarten inlevert, ontvangt u bovendien ook nog een gratis magnetronbordkap.

Als nieuwe klant van de maaltijdservice ontvangt u gratis een gevulde boodschappentas van Groene Kruis Ledenorganisatie cadeau.

 

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€15,- proefpakket

Ledenvoordeel

Niet meer winkelen in volle supermarkten, maar wilt u wel verse maaltijden aan huis? Probeer de maaltijdservice en kies wekelijks uit 75 maaltijden, afgestemd op het seizoen en op uw dieet. Zoutarm, gemalen, glutenvrij en lactosevrij maaltijden.

Als nieuwe klant van De Maaltijdservice ontvangt u gratis een gevulde boodschappentas van Groene Kruis Ledenorganisatie cadeau. Daarnaast spaart u als klant voor leuke cadeaus doormiddel van De Maaltijdservice spaarkaart.

Leden ontvangen voor €15 vrijblijvend een proefpakket met 4 hoofdgerechten én u kunt gebruik maken van de eenmalige kortingscode Groene Kruis waarmee u €5 korting ontvangt op uw online bestelling bij webshop van De Maaltijdservice.

Bestel direct!

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Lekker en heel handig. We zijn aan het verbouwen en hebben 2 maanden geen keuken. Ideaal!

8Mevrouw Kirkels, Belfeld, 16 februari 2018

Handig dat je eerst een proefpakket ontvangt. De maaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden. Het smaakt natuurlijk altijd wel iets anders dan je eigen verse maaltijden, maar het is ontzettend handig en lekker. Ook is het logistiek goed geregeld.

8Mevrouw Cox, Deurne, 4 januari 2018