Snel en eenvoudig hulp in huis

Het vinden van betrouwbare hulp in huis kan veel tijd en energie van u vragen. Dat is helemaal niet nodig. Groene Kruis Ledenorganisatie helpt u bij het vinden van een hulp in huis. Bent u niet of tijdelijke niet in staat om de tijdrovende klus van het huishouden te doen of heeft u het te druk geef het dan uit handen aan een betrouwbare hulp in huis. Op deze manier heeft u uw huis op orde en heeft u meer tijd voor uzelf.

Hulp in huis kan bestaan uit hulp bij huishoudelijke taken als strijken, wassen, stofzuigen, ramen wassen etc. Maar u kunt ook worden ondersteund bij zaken als boodschappen doen, ziekenhuisbezoek, het overnemen van eenvoudige mantelzorgtaken. Hulp in huis werkt met een abonnementenstructuur. 

Voor u als Groene Kruis lid

  • Grootste aanbod hulpen van Nederland;
  • Snelle service; veelal binnen zeven dagen een geschikte hulp;
  • Een hulp in huis voor slechts € 12,50 per uur (all-in);
  • 10% korting op de eenmalige bemiddelingskosten u betaalt geen € 33,25 maar € 29,95;
  • U dient een abonnement af te sluiten van €5,99 per maand, deze is maandelijks opzegbaar en verzekert u tegen schade gemaakt door de werkster;
  • Bij opzegging wordt binnen 1 jaar gratis een nieuwe hulp gezocht;
  • Ondersteuning bij aanvraag en vragen door de ledenadviseur van Groene Kruis;
  • Geen WMO indicatie nodig.
  • Bij ziekte werknemer dient u 6 weken lang 70% van het loon door te betalen aan de werk(st)er.

Aanvragen hulp in huis

Het aanvragen van een betrouwbare hulp aan huis via Groene Kruis Ledenorganisatie kan uitlsuitend via internet.

Mocht u hulp nodig hebben tijdens het aanvraagproces kunt u altijd contact opnemen met onze ledenadviseur via ledenadviseur@dezorggroep.nl of via 06-83139208

10% korting

Ledenvoordeel

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u 10% korting op het inschrijfgeld van €33,25. Daarnaast betaalt u het uurtarief van €12,50.

Het aanvragen van een hulp in huis kan uitsluitend via internet. Eenvoudig volgt u een aantal stappen. Heeft u hierbij hulp nodig of zijn er vragen of onduidelijkheden neem dan contact op met de Ledenadviseur van Groene Kruis Ledenorganisatie. U kunt een mail sturen naar ledenadviseur@dezorggroep.nl of bellen naar Tel: 06-83139208.

Aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl