Geluksmomenten kun je zelf creëren

Vaak zijn ze er gewoon opeens: geluksmomenten. Wanneer je hart warm wordt en je mond vanzelf in een glimlach krult. Als je met je ogen dicht de eerste voorjaarszon op je gezicht voelt of als je samen met je kleinkind het eerste ijsje van het seizoen eet. Zorg zelf voor meer geluksmomenten door even écht tijd te nemen voor jezelf bijvoorbeeld met een tijdschrift of een bezoekje aan de kapper.

Voel de voorjaarszon!

Koffie met een stuk vlaai in de zon, een dagje erop uit met de (elektrische) fiets. In het voorjaar is buiten de beste plek om geluksmomenten te ervaren.

De mooiste herinneringen zijn momenten die je samen beleeft. Daarom krijgen leden van Groene Kruis korting op verschillende uitstapjes.

Het voorjaar is bijvoorbeeld een mooie gelegenheid om de Kasteeltuinen Arcen te bezoeken. Samen met uw (klein)kinderen op pad? U kunt met hen naar Toverland, Plopsaland, Speelpark Klein Zwitserland of Klimpark Fun Forest.

Lekker in je vel: onderhoud van lichaam en geest.
Je kunt zelf veel doen om je goed te voelen. Dat begint bij goed voor jezelf zorgen. Een voetreflexmassage of een mindfulness training zijn geen luxe services, maar onderhoud van lichaam en geest. Onze mindfulness training wordt zelfs volledig vergoed voor Groene Kruis leden met een aanvullende verzekering van VGZ.

Wilt u een dagje bewust ontspannen? Het water van Thermae 2000 staat bekend om zijn thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Met diverse binnen- en buitenbaden, een uitgebreid saunalandschap, massages en een relaxbioscoop, is het de ideale plek om tot rust te komen. 

Een bezoekje aan de kapper kan er ook voor zorgen dat je je lekker in je vel voelt. Lukt het niet om naar de kapper te gaan? De kapper aan huis brengt dan uitkomst. Daarnaast heeft Groene Kruis ledenorganisatie ook haarwerk services die oplossingen bieden bij haarproblemen.

Slapen draagt bij aan je geluk!

Van een goede nachtrust krijg je enorm veel energie. En die energie kan helpen om met je familie geluksmomentjes te beleven. Toch kampt 20% van de mensen in Nederland met problemen rondom slaap. Daarom bieden wij in samenwerking met VGZ de Somnio slaaptraining aan.

Groene Kruis leden met een aanvullende verzekering bij VGZ (goed, beter of best) krijgen de online Somnio slaaptraining vergoed. De Somnio slaaptraining helpt je om weer beter te slapen, door deskundige begeleiding en praktische adviezen.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden