Actieve klimbeleving

Bij hèt klimpark in Limburg, Fun Forest in Venlo, beleeft u een sportieve dag uit voor het hele gezin. Leden van het Groene Kruis ontvangen korting op de entree. Klimmen bij Fun Forest is een unieke, gezellige, actieve maar vooral een veilige beleving! Zo is er voor ieder wat wils.

Durf jij het aan?

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in zodat je het bos kan voelen. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Of je nou jong bent of oud, Tarzan of Jane, iedereen is welkom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. In de klimparken vind je wel 30 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is. Natuurlijk zorgt Fun Forest voor de klimuitrusting, zoals een gordel en helm.

Stel uw vraag aan Angelique

Wilt u meer weten over onze diensten, producten, collectiviteitskortingen, het zorglandschap of andere vragen rondom het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie? Stel dan uw vraag aan onze ledenadviseur. U kunt haar telefonisch bereiken via 06-83139208 of een mail sturen door op onderstaande button te klikken.

U kunt natuurlijk ook een van haar spreekuren bezoeken.

20% korting

Ledenvoordeel

Hèt klimpark in Limburg is Fun Forest in Venlo. Een sportief dagje uit, voor het hele gezin. Wat in een gewoon bos niet mag, mag hier wel. Je beweegt je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Klimmen bij Fun Forest is een unieke, gezellige en actieve beleving!

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u maar liefst 20% korting op de entreekaarten van het klimpark. Wilt u graag meer informatie over het park of over de prijzen? Bekijk dan de website van Fun Forest

Tickets kunnen ook online worden gekocht via de website van Fun Forest. Gebruik dan kortingscode ZORG20.

Let op: deze aanbieding geldt enkel op vertoon van uw ledenpas tot een maximum van vier personen. Dus neem uw ledenpas mee!

Bestel tickets

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall Cijfer

8.7

Gebaseerd op
3 beoordelingen

Ervaringen

Super geklommen en getokkeld! Een echte uitdaging! Enthousiast personeel! Bij warm weer lekker in de schaduw van de bomen! Wij komen zeker terug!

9Anoniem, 8 maart 2018

Ben er al vaak geweest het is er erg gezellig en veilig en het is super leuk om te doen.

9Anoniem, 8 maart 2018

Goede instructie superveilig gezekerd, vrije val is uitdagend. Voor iedere klimmer zijn er uitdagingen. Supervriendelijk en enthousiast personeel, ook hoe een instructeur met de kinderen omging, top. Geen wachttijden op de banen.

8Anoniem, 8 maart 2018