Nieuw: online cursussen!

  • Keuze uit 28 verschillende cursussen, van Mindfulness tot fotografie vanaf €55,-
  • Leer waar en wanneer u wilt en geheel in uw eigen tempo
  • De cursussen van Etadoro worden met een 8,6 beoordeeld! 

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Speciaal voor leden met een aanvullende verzekering

Declareer uw lidmaatschap bij VGZ!

Groene Kruis Leden met een aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, Beter of Best mogen hun lidmaatschap declareren bij VGZ. Weten hoe het werkt? Wij leggen dit stap voor stap aan u uit!

Bekijk dit nieuws
Afbeelding rollatorcheck.jpg
Tips en weetjes

Doe de gratis rollatorcheck

Het gebruik van een rollator is voor veel mensen een enorme uitkomst, het biedt veel vrijheid. Maar wist u dat het belangrijk is om de rollator zo nu en dan even te laten controleren? Zo maakt u altijd veilige kilometers! Groene Kruis Leden kunnen hun rollator gratis laten controleren in een van onze Medipoint | Groene Kruis winkels. Toe aan een nieuwe rollator? Maar liever niet zelf de deur uit? Wij komen graag naar u toe!

shutterstock_1786823585.jpg
Vrijetijdsbesteding

De positieve effecten van groen in uw leven

We brengen momenteel veel tijd binnenshuis door. Een van de weinige ‘uitjes’ is momenteel een wandeling. Een wandeling in de natuur heeft heel veel goede effecten op onze gezondheid. Lukt het niet om dagelijks uw portie natuur te krijgen? Dan kan u de natuur ook naar binnen halen. VGZ en Groene Kruis Ledenorganisatie geven u 7 gezonde redenen voor meer groen in uw leven.

Nieuws overzicht