Gratis Mini DoeBoek

  • 16 pagina's vol puzzels en kleurplezier!
  • Gratis voor leden aan te vragen tot en met 4 februari
  • Overheerlijk recept voor appelcake

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Speciaal voor leden met een aanvullende verzekering

Declareer uw lidmaatschap bij VGZ!

Groene Kruis Leden met een aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, Beter of Best mogen hun lidmaatschap declareren bij VGZ. Weten hoe het werkt? Wij leggen dit stap voor stap aan u uit!

Bekijk dit nieuws
Afbeelding rollatorcheck.jpg
Tips en weetjes

Doe de gratis rollatorcheck

Het gebruik van een rollator is voor veel mensen een enorme uitkomst, het biedt veel vrijheid. Maar wist u dat het belangrijk is om de rollator zo nu en dan even te laten controleren? Zo maakt u altijd veilige kilometers! Groene Kruis Leden kunnen hun rollator gratis laten controleren in een van onze Medipoint | Groene Kruis winkels. Toe aan een nieuwe rollator? Maar liever niet zelf de deur uit? Wij komen graag naar u toe!

beeldmerk AOD (1).png
Tips en Weetjes

Nieuwe samenwerkingspartner!

Veel mensen zijn massaal aan het opruimen geslagen. Het geeft ons rust en voldoening. Eindelijk eens die zolder weer tip top in orde! Maar wat nu met alle overgebleven spullen die niet meer nodig zijn? Onze nieuwe samenwerkingspartner de Afval Ophaal Dienst schiet dan graag te hulp! Zij halen uw oude spullen voor u op.

Nieuws overzicht