Beleef magische momenten

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Attractiepark Toverland is afgelopen zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek jij dit jaar de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de sensationele nieuwe achtbaan Fēnix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. In het nieuwe entreegebied Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. De familie Magistralis daagt je tijdens een interactieve tovershow in het Magiezijn uit om je eigen magie te ontdekken.

6 werelden, 35 attracties en shows
Behalve Port Laguna en Avalon vind in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Spectaculaire achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af. Waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike. Waterratten kunnen zich uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Of stap in de houten achtbaan Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux.

Met meer dan 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag.

Een complete dag uit

Toverland ligt tussen Eindhoven en Venlo, en is daarmee snel bereikbaar vanuit Brabant en Limburg. Er is ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling direct naast het park. Het attractiepark beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurants. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. De attracties in Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Kortom, alles is aanwezig voor een compleet dagje uit in Limburg.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€4 korting

Ledenvoordeel

Leden ontvangen op hun online bestelling €4 korting per persoon. Deze kortingen zijn in het hoog- en laagseizoen gelijk. De online tickets voor Toverland kunt u hier bestellen.

De tickets in het zomerseizoen kosten €33,00. Als lid kunt u al voor €29,00 per persoon profiteren van een leuk dagje uit. Het zomerseizoen is van 30 maart t/m 3 november 2019. Ook kinderen kunnen profiteren van een leuk ledenvoordeel. Deze tickets kosten €23,00 i.p.v. €23,50.

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Wilt u graag gebruik maken van de kortingscode? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Bestel tickets

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Mooi park dat net iets goedkoper is dan concurrenten. Het park doet qua aankleding echt niet onder voor de andere concurrerende parken. Volgend jaar gaat Toverland verder uitbreiden met diverse gave attracties. Eten op het park is betaalbaar, maar er zijn ook genoeg leuke restaurantjes in de omgeving.

7Anoniem, 8 maart 2018

Heel mooi park met als focus de kinderen van 2 tot 14 jaar. Erg veel te doen zowel binnen als buiten. Ook als volwassenen nog wat spanning te vinden. Zeker de moeite en een van de betere parken in Nederland.

8Anoniem, 8 maart 2018