Coole zomer

De laatste jaren waren de zomers warm en droog: 15 juli vorig jaar was zelfs de warmste dag ooit gemeten in Nederland! Een zomerse dag is natuurlijk heerlijk om te zwemmen, te barbecueën of te fietsen. Maar als de hoge temperaturen langer aanhouden, is dat niet voor iedereen een feest. En vanwege het coronavirus brengen we deze zomer misschien wel meer thuis door in plaats van op de camping of aan zee.

Happen en Trappen gaat weer van start!
Na de het succes van de voorgaande edities van ‘Happen & trappen’ zijn we deze zomer extra blij dat we jullie weer verschillende routes in Limburg mogen aanbieden! Met nieuwe fietsroutes én nieuwe restaurants kunt u weer samen genieten van een heerlijk fietsavontuur. Nu maar hopen dat het inderdaad een warme zomer wordt, maar daar hebben we al heel wat bewijs van gehad! Je kunt het Hapoen & Trappen arrangement al boeken voor maar €25,95. Meer weten over de routes of de restaurants? Klik dan hier!

Gratis lezing over het nut en noodzaak van een schadeverzekering
Heeft u een eigen woning of een huurwoning? Gaat u wel eens met de auto op vakantie of heeft u een probleem met de buren? Bijna iedereen in Nederland heeft wel één of meerdere verzekeringen die hiermee te maken hebben. Maar wat is nu écht belangrijk om goed te verzekeren? In samenwerking met Univé geven wij een gratis lezing over het nut en noodzaak van een schadeverzekering. Meer informatie of aanmelden? Klik dan hier!

 

3e bolletje ijs gratis!

Als we aan de zomer denken, dan denken we ook aan ijs! Daarom hebben wij nu speciaal voor al onze leden een ijskoude zomeractie in samenwerking met ijssalon Clevers! U ontvangt namelijk het 3e bolletje ijs gratis! Zo kunt u driedubbel genieten van de allerlekkerste smaken! Deze actie is geldig op vertoon van uw ledenpas en deze tegoedbon. De tegoedbon is geldig tot een maximum van 2 personen.

U kunt de tegoedbon via uw telefoon laten zien of een geprinte versie

Cadeau: ontvang nu een Home Geurolie bij besteding van €20,-

Cadeau: ontvang nu een Home Geurolie bij besteding van €20,-

Nu de zomer zich flink laat zien is het weer leuk om uw tuin weer een beetje zomer klaar te maken. Een leuk nieuw kussentje, wat zomerse plantjes of wat nieuwe accessoires voor op je tafel. In samenwerking met Intratuin Venray maken wij het shoppen nóg leuker! Bij besteding van €20,- ontvangt u bij Intratuin een Home Geurolie cadeau. 

Deze actie is geldig tot en met 30 september en op vertoon van uw ledenpas én kassabon. Let op: 1 cadeautje per persoon!

Voetreflex

Voetreflex

We gebruiken de zomer vaak om even terug te schakelen. Dat kan door op vakantie te gaan, te sporten of tijd voor jezelf te nemen. Maar ook voetreflextherapie kan daarbij helpen. Je voeten zijn letterlijk de basis waar je op staat. Als je lichaam niet in balans is kan een voetreflextherapeut je klachten via de voeten en onderbenen behandelen. Een voetreflexbehandeling kan specifieke klachten behandelen zoals rugpijn, slecht slapen of andere ongemakken. Maar het werkt ook preventief door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost. Voor een energieke zomer! Meer weten over onze samenwerking met de voetreflex? Klik dan hier!

Een groene tuin is een koele tuin

Een groene tuin is een koele tuin

In steden is de temperatuur in de zomer hoger dan in het buitengebied. Dit komt doordat in steden gebouwen, asfalt en stenen meer warmte opnemen dan niet-bebouwde grond. In het klein gebeurt hetzelfde in uw eigen tuin: stenen worden heet, terwijl gras en groene beplanting zorgen voor meer verkoeling. De hoveniers in het netwerk van Groene Kruis Ledenorganisatie kunnen helpen met advies en onderhoud én hebben nu ook nog een extra actie voor u waarbij u nog meer kunt besparen op het aanpakken van uw tuin. Meer weten over deze actie? Klik dan hier!

Cadeau: ontvang nu een mini-plantje met potje bij besteding van €20,-

Cadeau: ontvang nu een mini-plantje met potje bij besteding van €20,-

Haal het groen in huis! In samenwerking met bijSTOX Venlo, Roermond, Heerlen & Maasbracht maken wij het shoppen nóg leuker! Bij besteding van €20,- ontvangt u een mini-plantje met potje cadeau. 

Deze actie is geldig tot en met 30 september en op vertoon van uw ledenpas én kassabon. Let op: 1 cadeautje per persoon!

Mooie voeten

Mooie voeten

Sokken in sandalen kan natuurlijk altijd. Maar mocht u graag uw blote voeten weer laten zien, dan kan een bezoekje aan de pedicure wonderen verrichten. En de pedicure maakt uw voeten niet alleen mooier, maar kan ook voorkomen dat u last krijgt van eeltplekjes of likdoorns op uw voeten. Juist in de zomer is het belangrijk om goed voor uw voeten te zorgen. Meer weten over onze samenwerking met de pedicure? Klik dan hier!

Niks moet, niksen mag!

Niks moet, niksen mag!

Tja, niks moet geldt helaas niet voor mantelzorgers. Niksen mag is echter iedereen op zijn tijd gegund. Vooral tijdens de vakantiemaanden. ZorgMies ondersteunt en kan u als mantelzorger vervangen door uw naaste gezelschap te houden op een manier zoals u dit wenst. U kunt dan even niksen, gewoon omdat het mag. Meer weten over onze samenwerking met ZorgMies? Klik dan hier!

Houd uw hoofd cool!

Houd uw hoofd cool!

Houdt u deze zomer uw hoofd cool op de camping? Maak dan gebruik van de oplaadbare toestellen van Stufkens hoorcentrum. Dus geen gefriemel meer met kleine batterijtjes maar iedere ochtend wakker worden met een opgeladen hoortoestel. Bovendien zijn deze toestellen steeds meer waterdicht en is transpireren in de zomerse zon geen probleem meer. Zo gaat u echt een coole zomer tegenmoet!

Meer informatie over Stufkens of over deze toestellen kunt u vinden op www.stufkenshoorcentrum.nl