Het is ijsjestijd!

Als het zonnetje zich laat zien krijgen we allemaal spontaan zin in een ijsje. Gewoon even lekker met het hele gezin een momentje samen genieten, wat is er nou mooier dan dat? Daarom geven wij Groene Kruis leden bij een nieuw lidmaatschap een gratis cadeaubon van ijssalon Clevers. Deze cadeaubon is ter waarde van €7,50 en gaat ervoor zorgen dat u weer een geluksmomentje rijker bent!

Wie is Groene Kruis Ledenorganisatie?
Groene Kruis Ledenorganisatie helpt haar leden om gezond te blijven én om de beste oplossingen te vinden voor al uw zorgvragen. We bieden producten, diensten en kortingen aan, maar ook advies en een collectieve zorgverzekering met extra voordelen. U heeft als lid altijd een streepje voor bij aangesloten partners.

75% van onze leden is zeer tevreden over ons aanbod. Haal er alles uit!

 

IJssalon Clevers

IJssalon Clevers serveert dagelijks vers ambachtelijk gemaakt ijs. Met verschillende ijssalons in Grubbenvorst Arcen Overloon Kessel Roermond, Tienray en Plasmolen kunt u altijd genieten van een ijsje bij u in de buurt.

Het vriendelijke ijssalon Clevers team staat voor u klaar in de zaken of op de mooie terrassen van de ijssalons. Meer informatie vindt u ook op www.clevers.nl

Ja, ik wil lid worden en een cadeaubon t.w.v. €7,50 ontvangen.

Word nu lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en haal de lente in huis met een gratis cadeaubon t.w.v. €7,50 van ijssalon Clevers

Deze actie is geldig tot en met 29 juni 2019

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden