Gratis lezing: het belang van verzekeringen en het voorkomen van schades

  • Verzekeringexperts Vera en Bert vertellen u alles over het belang van verzekeringen
  • In Blerick en Panningen om 16:30 & 19:00
  • Leuke winactie waarmee u een dinercheque kunt winnen t.w.v. € 75,-.

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Rubriek van Angelique

#4 – Mogelijkheden scootmobiel – augustus 2021

Het is zomer, een heerlijke periode om er lekker op uit te gaan! Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. “Ik spreek regelmatig mensen die door gezondheidsklachten minder mobiel worden. Naar de supermarkt, op bezoek bij familie of een dagje uit zijn dan niet meer vanzelfsprekend, met als gevolg dat mensen meer aan huis zijn gekluisterd. Terwijl dat helemaal niet nodig is, er zijn oplossingen genoeg!”

Bekijk dit nieuws
Knipsel.JPG (8)
Vrijetijdsbesteding

Het Z-Magazine valt weer op de mat!

Dit keer een interview over hoorproblemen met audicien Stufkens, een gesprek met Penders over zomerschoenen en steunzolen al onze samenwerkende uitjes mét korting voor leden en een ledenactie bij Passiespelen. Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit.

foto_41.jpg
Recept van de maand

Recept: Tuinbonenkroketten met bonenkruidmayonaise

Houdt u van kroketten én van groenten? Dan zijn deze tuinbonenkroketten echt wat voor u! En met zelf gemaakte ragout, zelf gepaneerde rolletjes en zelf gemaakte mayonaise maakt u zeker indruk op uw gezin of gasten! Want boordevol groenten en helemaal zelfgemaakt smaakt een kroketje nóg lekkerder!

Nieuws overzicht